[hfcm id="1"]

55% Diskaun Untuk 55 Orang Terawal Hari ini & COD Barang Sampai Baru Bayar.

Adakah anda ada masalah kulit GELAP, KUSAM DAN BERJERAGAT Serta telah habis ribuan ringgit untuk rawatan muka? šŸ˜­

AKHIRNYA DIBONGKARKAN MCM MANA CARA MUDAH TANPA PERLU KOS MAHAL UNTUK DAPAT KULIT CANTIK BERSERI MCM INI..!

DENGAN HANYA GUNA KRIM INI..

Guna je kt kulit muka setiap hari, Terus nampak perubahan yang ketara. Tak percaya ?

Klik Play Tonton Video di bawah Sekarang..

Play Video

Kenal pasti masalah kulit anda..

Jika Ya, Baca ini sampai habis..

Kami dah membantu ribuan wanita yang mengalami masalah kulit gelap,kusam dan berjeragat, Kami hasilkan dari 5 ramuan yang sangat berkesan bagi masalah tersebut, Dan telah digunakan secara meluas di seluruh Dunia.

Bagaimana LEVSKIN membantu menyelesaikan masalah kulit anda?

Levskin, Produk yang bersifat krim dihasilkan melalui teknologi nano, Molekul krim yang sangat halus dan ringan dikulit. Boleh meresap didalam kulit untuk memperbaiki sel-sel kulit yang telah rosak.Ā 

Cara guna yang disarankan.

Hanya perlu guna setiap hari, Ratakan di keseluruhan kulit muka. Pengunaan yang kosisten akan menghasilkan kesan yang di inginkan

Levskin Booster Treatment ni selamat digunakan ke? Yaa!

Produk ini berdaftar bersama KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA dan sudah mendapat kelulusan.

100% bebas bahan berbahaya, Di jamin selamat ..!

Laporan ujian makmal mengesahkan LEVSKIN BOOSTER bebas bahan bahan berbahaya dan Selamat untuk digunakan.

Betul ke levskin booster Treatment ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami selepas guna Levskin ni..

TONTON BUKTI FEEDBACK PENGUNA LEVSKIN

Hari ni anda SANGAT-SANGAT BERTUAH Jika anda order sekarang!

Anda Order Sekarang, Kami akan Beri Freegift Sabun Levskin BernilaiĀ RM99 Secara Percuma!

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin LEVSKIN BOOSTER TREATMENT lampu membantu untuk menghilangkan masalah kulit kusam,parut dan jeragat, Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik menawan secara ‘NATURAL

Oleh sebab itu, Kami memberi jaminan wang anda dikembalikan 100% Tanpa banyak soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu menyelesaikan masalah kulit anda

Order Terus Sekarang Sampai Barang kt tangan Baru Bayar Pada Posmen. Nak macam ni?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

 Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari berkerja bergantung pada lokasi penerima.
 Sila sediakan wang tunai secukupnya untuk dibayar kepada posmen ketika barang sampai.
 Posmen akan menghubungi anda melalui pangilan talifon atau sms
 Sila pastikan number talifon betul dan boleh dihubungi.

Beli Sekarang Anda Berpeluang Masuk Cabutan Bertuah Menang Emas 916 Bernilai RM3000..!!

1x Pemenang Gelang emas 916 Bernilai Rm3000

*Cabutan akan dibuat secara live Pada bulan Julai 2024*

Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat! Peluang Terakhir! Harga Promosi Tamat Dalamā€¦

Jom dapatkan dengan harga diskaun, sila klik button masuk orderĀ di bawah untuk tempahan.

Ingat, Promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini anda perlu bayar harga asal dan tiada bonus hadiah akan diberikan.

CARA MEMBUAT ORDER

1. TICK PEKEJ PILIHAN ANDA
2. ISI BORANG MAKLUMAT ORDER DENGAN LENGKAP
3. TEKAN PADA BUTANG “MASUK ORDER”

Sila Isi Maklumat Anda Di Borang Order Untuk Tujuan Penghantaran..

KAMI MENERIMA RATUSAN ORDER SETIAP HARI

Penghantaran Pantas! 2-5 hari bekerja menggunakan Kurier NINJA VAN.

100% Jaminan Pulangan Wang Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati Instant effect 7 hari & masalah kulit kusam hilang.

SOALAN LAZIM

Ya betul, Dengan pembelian pakej combo bernilai rm120 anda secara automatic layak untuk meyertai peraduan beli dan menang levskin.

Ya boleh, Jika mahu buat bayaran online tidak mahu cod anda boleh terus wassap admin untuk bantuan bayaran terus online 012 766 0142.

Tidak, Levskin GelĀ menggunakan kaedah rawatan MICRO iaitu paling halus yang tidak boleh menyebabkan pengelupasan kulit.

Alhamdulillah, setakat ini semua pelanggan LEVSKIN GEL TREATMENT sangat berpuas hati dengan kesan perubahan. Dengan formula gabungan 5 bahan premium ini, menjaminkan kulit akan cerah glowing semulajadi.

Of course boleh! Semua jenis kulit boleh gunakan krim ini tanpa perlu was-was. Levskin Gel adalah produk berasaskan gel yang paling halus (Micro) sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Sekotak Levskin ni mengandungi 15gram dan boleh tahan 30 hari bergantung pada kekerapan penggunaan.

Proses postage mengambil masa 3-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +012-766 0142

Usah kuathir, pihak kami akan bertanggungjawab dengan menggantikan semula dengan yang baru tanpa perlu bayar 1 sen. Sekiranya terjadi, hubungi customer service kami di +6012-766 0142

Ya boleh,Anda boleh mencampurkan pakai LEVSKIN dengan produk sedia ada itu. Selamat dan bebas dari murkuri. Jangan ragu ragu levskin telah menjalani ujian klinikal makmal memang selamat untuk digunkan tanpa was was

Produk ini adalah berasaskan waterbase yang tidak melekit. Levskin Booster Treatment bertindak meresap dengan kadar kepantasan maksima dan bila nak ambil wuduk tu senang sahaja, tak perlu nak basuh.

1. Gel water base
2. Bau natuaral dan menyenangkan
3. Tidak melekit

Ya ada. Pihak kami akan pulangkan semula wang anda jika tiada apa-apa kesan kepada kulit anda dengan syarat hanya untuk pembelian 2 kotak dan ke atas sahaja. Anda juga perlu pulangkan semula bekas yang telah digunakan pada pihak kami.

Jika ada sebarang pertanyaan atau nak bayar online kliK wassap dibawah

CUSTOMER SERVICE

EMAIL: Fajarulshieha91@gmail.com

whatsapp: +6012-766 0142

Website ini di miliki oleh :

LEVSKIN SDN BHD ( 1448931-H )
NO1A,JALAN KELISA UTAMA, TAMAN KELISA ,PARIT RAJA,JOHOR